m

Doormax разработва иновативни стъклени преградни стени, отговарящи на специфичните нужди на ползвателите. 

Прочетете повече

Телефони: 0882 448 399, 0888 409 877 Имейл: office@doormax.bg Понеделник - Петък 08:30 – 17:30ч. ул. „Борис Арсов“ №9, гр. София

За нас

Doormax разработва иновативни стъклени преградни стени, отговарящи на специфичните нужди на ползвателите. Благодарение на дългогодишния ни опит, който е повече от 15 години, създаваме пространства и атмосфера, вдъхновяващи желаните от Вас комфорт и удобство. Нашите системи не просто разделят пространствата – те им вдъхват живот, създавайки уникални помещения с изразителен и индивидуален характер. Преградните стени са подходящи за всеки стил на интериорния дизайн. Специфичните процеси, включени в проектирането, позволяват да се получат превъзходни структурни и акустични характеристики, a профилните системи предоставят безгранична свобода на дизайна, защото могат да бъдат боядисани във всеки цвят по RAL.

Системите преградни стени на Doormax намират множество приложения в административни и офис сгради, летища, хотели, търговски магазини, конферентни зали, частни домове и много други. Всяка система е изработена от висок клас материали и се подлага на различни тестове, за да осигури най-висока ефективност, превъзходно техническо качество и пълна безопасност. Сертифицирането на преградните стени е съгласно действащите български и европейски норми за ниво на шум в работни помещения.

Екипът на Doormax притежава необходимите знания, умения и опит, за да предостави специфична поддръжка във всяка област на приложение за архитекти, дизайнери и частни лица, които искат да направят най-правилния избор. Свържете се с нас, за да получите изчерпателни отговори и целенасочени идеи за Вашия проект. Може да ни потърсите на посочените телефонни номера или да изпратите Вашето запитване чрез формата за контакти в сайта.

Подход

Разработваме и произвеждаме системи, които се характеризират със стилен дизайн, елегантна визия и високи функционалности. Продуктите ни намират многообразни приложения както в административни и офис сгради, така и в частни домове. Всички преградни стени преминават през стриктни тестове за издръжливост и качество. Системите се сертифицират съгласно най-строгите стандарти.

Иновации

Нашата цел е да създаваме иновативни решения, които предлагат много повече от обикновено разпределение на пространства. Стремим се да предефинираме концепцията за преградни стени като разширяваме възможностите, функционалностите и приложенията, използвайки нашата креативност, адаптивност и професионален опит. Участието ни в редица проекти позволява максимално да увеличаваме потенциала на всяка система, която доставяме.

Корпоративна отговорност

Предлаганите от нас преградни системи притежават дълъг експлоатационен период. Ръководим се от най-добрите производствени техники и използваме само естествени суровини и устойчиви технологии, които свеждат до минимум въздействието върху околната среда. Имаме непрестанен контрол върху политиките ни за качество, здраве и безопасност на нашите работници.

Проучвания и технологии

Ние създаваме преградни стени, които надминават Вашите очаквания и изисквания. Непрекъснато се стремим да подобряваме нашите системи в търсене на най-добрите решения, които могат да бъдат предоставени. Благодарение на дългогодишния ни опит придобихме различни умения и реализирахме редица вдъхновения, които ни позволяват да намираме най-подходящото решение за всеки проект.

DOORMAX е част от група компании. DORION предоставя цялостни решения в областта на офис преградни стени, автоматизирани входни решения, стъклени парапети, външни и вътрешни ламелни и роло щори, входни и оградни решения за дома и индустрията, спайдър системи и други. Компанията CONFORMA е специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът притежава над 15 години опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. ACCESS NOVELLO предлага пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво, включително продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков и други. PROFILON предлага стандартни и клиентски алуминиеви профили. Компанията предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от профили с високо качество, както и цялостно обслужване при поръчката на алуминиеви профили по чертеж на клиента.

Връзка с нас

Любопитни сте дали можем да намерим подходящото за Вас решение? Приемаме предизвикателствата. Свържете се с нас.

Телефони: 0882 448 399, 0888 409 877

Имейл: office@doormax.bg

Понеделник - Петък 08:30 – 17:30ч.

ул. „Борис Арсов“ №9, гр. София

    ЕКСПЕРТИТЕ ПО ПРЕГРАДНИ СТЕНИ

    Екипът на Doormax ще Ви помогне да откриете най-доброто възможно решение за Вашия проект.

    Проектов мениджър

    Мениджър проекти

    Търговски представител