m

Doormax разработва иновативни стъклени преградни стени, отговарящи на специфичните нужди на ползвателите. 

Прочетете повече

Телефони: 0882 448 399, 0888 409 877 Имейл: office@doormax.bg Понеделник - Петък 08:30 – 17:30ч. ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, гр. София 1756

За нас

Doormax разработва иновативни стъклени преградни стени, отговарящи на специфичните нужди на ползвателите. Благодарение на дългогодишния ни опит, който е повече от 15 години, създаваме пространства и атмосфера, вдъхновяващи желаните от Вас комфорт и удобство. Нашите системи не просто разделят пространствата – те им вдъхват живот, създавайки уникални помещения с изразителен и индивидуален характер. Преградните стени са подходящи за всеки стил на интериорния дизайн. Специфичните процеси, включени в проектирането, позволяват да се получат превъзходни структурни и акустични характеристики, a профилните системи предоставят безгранична свобода на дизайна, защото могат да бъдат боядисани във всеки цвят по RAL.

Системите преградни стени на Doormax намират множество приложения в административни и офис сгради, летища, хотели, търговски магазини, конферентни зали, частни домове и много други. Всяка система е изработена от висок клас материали и се подлага на различни тестове, за да осигури най-висока ефективност, превъзходно техническо качество и пълна безопасност. Сертифицирането на преградните стени е съгласно действащите български и европейски норми за ниво на шум в работни помещения.

Екипът на Doormax притежава необходимите знания, умения и опит, за да предостави специфична поддръжка във всяка област на приложение за архитекти, дизайнери и частни лица, които искат да направят най-правилния избор. Свържете се с нас, за да получите изчерпателни отговори и целенасочени идеи за Вашия проект. Може да ни потърсите на посочените телефонни номера или да изпратите Вашето запитване чрез формата за контакти в сайта.

Подход

Разработваме и произвеждаме системи, които се характеризират със стилен дизайн, елегантна визия и високи функционалности. Продуктите ни намират многообразни приложения както в административни и офис сгради, така и в частни домове. Всички преградни стени преминават през стриктни тестове за издръжливост и качество. Системите се сертифицират съгласно най-строгите стандарти.

Иновации

Нашата цел е да създаваме иновативни решения, които предлагат много повече от обикновено разпределение на пространства. Стремим се да предефинираме концепцията за преградни стени като разширяваме възможностите, функционалностите и приложенията, използвайки нашата креативност, адаптивност и професионален опит. Участието ни в редица проекти позволява максимално да увеличаваме потенциала на всяка система, която доставяме.

Корпоративна отговорност

Предлаганите от нас преградни системи притежават дълъг експлоатационен период. Ръководим се от най-добрите производствени техники и използваме само естествени суровини и устойчиви технологии, които свеждат до минимум въздействието върху околната среда. Имаме непрестанен контрол върху политиките ни за качество, здраве и безопасност на нашите работници.

Проучвания и технологии

Ние създаваме преградни стени, които надминават Вашите очаквания и изисквания. Непрекъснато се стремим да подобряваме нашите системи в търсене на най-добрите решения, които могат да бъдат предоставени. Благодарение на дългогодишния ни опит придобихме различни умения и реализирахме редица вдъхновения, които ни позволяват да намираме най-подходящото решение за всеки проект.

DOORMAX е част от група компании. DORION предоставя цялостни решения в областта на офис преградни стени, автоматизирани входни решения, стъклени парапети, външни и вътрешни ламелни и роло щори, входни и оградни решения за дома и индустрията, спайдър системи и други. Компанията CONFORMA е специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът притежава над 15 години опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. ACCESS NOVELLO предлага пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво, включително продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков и други. PROFILON предлага стандартни и клиентски алуминиеви профили. Компанията предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от профили с високо качество, както и цялостно обслужване при поръчката на алуминиеви профили по чертеж на клиента.

Връзка с нас

Любопитни сте дали можем да намерим подходящото за Вас решение? Приемаме предизвикателствата. Свържете се с нас.

Телефони: 0882 448 399, 0888 409 877

Имейл: office@doormax.bg

Понеделник - Петък 08:30 – 17:30ч.

ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, гр. София 1756

    ЕКСПЕРТИТЕ ПО ПРЕГРАДНИ СТЕНИ

    Екипът на Doormax ще Ви помогне да откриете най-доброто възможно решение за Вашия проект.

    Проектов мениджър

    Мениджър проекти

    Търговски представител